Paraziták társállatokban. Paraziták társállatokban Parazitológia / Társállatok / Termékek / Ceva Hungary

Az éghajlatváltozás miatt egyre több a parazita (x) - mobiltesztek.hu

Termékeinek paraziták társállatokban a Ceva is harcol azon betegségek terjedése ellen, amelyek kórokozói vadon élő vagy háziállatok közvetítésével fertőzhetik az embert.

paraziták társállatokban a Trichinella lárvák lokalizációja

A külső élősködők, pl. Az ilyen élősködőket vektoroknak nevezzük, az általuk terjesztett betegségeket pedig vektor közvetítette betegségeknek.

paraziták társállatokban paraziták emberben galandféreg

A szívférgesség, Lyme borreliosis és a paraziták társállatokban láz csak három a külső élősködők által terjesztett betegségek közül. A kizárólag paraziták társállatokban kapható VECTRA® termékcsalád tagjai innovatív hatóanyagainak és kiszerelésüknek köszönhetően védelmet nyújtanak a kutya és a macska legfontosabb külső élősködői ellen.

VECTRA® 3D három hatóanyagot tartalmaz: egy innovatív, gyorshatású inszekticidet, a dinotefuránt, egy akaracid-inszekticid hatóanyagot, a permethrint és egy rovarnövekedésgátlót, a pyriproxifent.

paraziták társállatokban a helminthic invázió fajtái

Mindkét termék egy hónapos védelmet nyújt a legtöbb külső élősködő ellen. Hatásspektruma széles, magában foglalja a kutya legfontosabb külső élősködőit, pl.

paraziták társállatokban parazitaellenes testtisztító választás

Hatása kiterjed a bolha fejlődési alakjaira pete, lárva, báb is. A megfelelő parazitakontrollt illetően az állatorvosnak kell javaslatot tennie, hogy melyik készítményt, milyen adagban, mikor és milyen gyakorisággal kell adni ahhoz, hogy a kívánt hatást kifejthesse.

paraziták társállatokban ami megszakítja a rossz leheletet

A védjegy oltalom alatt álló, speciális adagoló pipetta lehetővé teszi, hogy az oldat az állat bőrére jusson, még hosszú szőrű vagy tömött szőrzetű állatok esetében is. További információért keresse fel honlapjainkat: www.

paraziták társállatokban filum nemathelminthes adalah

Szintén a Termékek részben.

Fontos információk