Kígyók paraziták

Torz szörnyeteget csinál áldozatából a rejtélyes gomba

a féreg beszorulhat

Több mint kullancsot kellett kiszedni egy pitonból National Geographic Kígyó paraziták. Account Options Több mint kullancsot kellett kiszedni egy pitonból A pórul járt kígyó az ausztráliai Queensland egyik külvárosában került elő. Fotó: Gold Coast and Brisbane Snake Catcher Mikor Tony Kígyók paraziták állatmentő megpróbálta kiemelni a kígyót egy medencéből, észrevette, hogy az élőlényt kullancsok borítják — írja Live Science.

Miután a férfi elszállította egy állatkórházba a pitont, kullancsot szedtek ki a testéből.

férgek mint kezelendő gyógyszerek

Bár a kígyót sikerült megszabadítani az élősködőktől, olyan rossz állapotban volt, hogy nem merték visszaengedni kígyó paraziták paraziták szabadba. A szakértők úgy gondolják, hogy a Nike névre keresztelt példány immunrendszere legyengülhetett, ezért tudta ilyen sok kullancs megtámadni. Több mint kullancsot kellett kiszedni egy pitonból Kígyók paraziták immunműködés mellett a gazdatest kígyó paraziták kígyók paraziták az élősködőket, vagy legalábbis lelassítja a táplálkozásukat.

paraziták az emberi lábban

Bár a kullancsokat a köztudat általában az emlősökhöz köti, a paraziták a hüllőket is fenyegetik. Egy közelmúltban elvégzett kutatásban 2 ausztráliai kígyót vizsgáltak, és kiderült, kígyó paraziták az állatok 30 százaléka kullancsot hordoz. Egy-egy parazita önmagában nem halálos, ekkora mennyiségű élősködő azonban már jelentős vérveszteséget okozhat.

férgek átfogó kezelése

Elképzelhető, hogy Nike szándékosan vetette magát egy kígyó paraziták, hogy megszabaduljon a kullancsoktól, igaz, ilyen viselkedést még nem figyeltek meg kígyóknál. A szakértők bíznak benne, hogy Nike fel fog épülni, és visszatérhet a természetbe. Fontos információk.

az összes parazita megelőzése

Fontos információk