Férgeket találtak. Férgek a maszkokban - Kamu videó terjed a neten | mobiltesztek.hu

férgeket találtak

A kutatók egy két méter hosszú lyukat találtak a megkövült ősi tengeri üledékben, ami valamikor egy hatalmas tengeri ragadozónak adhatott otthont.

ezerlábú paraziták

Hasonlóan vadászhatott zsákmányára, mint a ma is létező Bobbit féreg. A Bobbit férgek férgeket találtak homokos tengerfenékbe ásott lyukakban élnek, és várják, hogy a tapogatóik jelezzék, hogy zsákmány van a közelben. A testük puha, de az állkapcsuk olyan erős, hogy képesek kettéharapni egy halat.

Ludvig Löwemark, a Tajvani Egyetem professzora szerint 20 millió év elteltével nem lehet megmondani, hogy az állat, aminek megtalálták az odúját, a Bobbit őse lehetett-e, de mindenképpen egy hasonló életmódú ragadozó féreg lehetett.

ezüst a rossz leheletért

A Bobbit férget egyébként egy nőről nevezték elaki egy konyhakéssel vágta le bántalmazó férjének péniszét. Az ősi féregodút Tajvan északkeleti partjainál találták a kutatók, egy 20 millió éves megkövesedett üledéktömbben.

a paraziták gyors böjttisztítása

Férgeket találtak lyuk a valaha volt állat nyálkája miatt úgy kövesedett meg, hogy meg tudták figyelni a nyílásának férgeket találtak mintázatát.

Ez alapján ki tudták zárni, hogy más, odúásó vízi lény lakott volna benne, és arra következtettek, hogy az odú valaha volt lakójának hasonló vadászati technikája lehetett, mint a Bobbit féregnek.

fekete féreg peték

Ugyanis mikor a férgek az odúba rántják az áldozatukat, a bejárat beomlik, és minden alkalommal újra kell építeniük, ez pedig egy specifikus mintázatot eredményez. A vizsgált őskövületben ilyen odút találtak.

az emberi test parazitainak hatekony kezelese

Ez azt jelenti, hogy a tengerfenékben egész ősféreg-kolóniák élhettek. A kutatók remélték, hogy a férgek vagy áldozataik megkövült maradványai is fennmaradtak a leletben, de eddig nem találtak ilyesmit.

paraziták és tejtermékek

Fontos információk