Drontal féreghajto

drontal féreghajto

A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. A fél tabletta felhasználható: 7 napig.

a test megtisztítása a parazitáktól menü őskori parazita

A galandféreg fajokkal történő újrafertőződés gyakran előfordul, ha a köztigazdák, mint bolha, egér stb. Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések. Az Echinococcosis veszélyt jelent az emberrre.

típusú fertőző paraziták méreg férgek felnőttkorban

Az Echinococcosis OIE bejelentési kötelezztség alá tartozó betegség, kezelésére specifikus útmutatók vannak. Ezeket a betegség követése és az emberek védelme érdekében az illetékes hatóságtól be kell szerezni.

paraziták az emberi test pusztulásában a leghatékonyabb élősködő orvosról szóló vélemények

Vemhesség és laktáció: - Teratogenikus hatásokat írtak le patkányokban, juhokbanés kutyákban a vemhesség elején történő, magas dózisú febantel alkalmazásakor. Drontal féreghajto alkalmazható a vemhesség első és második harmadában.

a férgek lehetnek az oka szivfergesseg tünetei ember

Gyógyszerkölcsönhatások és egyéb interakciók: Piperazin tartalmú készítménnyel történő együttes adagolás esetén a két készítmény antagonizálja egymás hatását. Túladagolás drontal féreghajto, sürgősségi intézkedések, antidotumok : - Az ajánlott adag tízszerese nem okozott mellékhatásokat felnőtt kutyákban és kölykökben. Ezek az intlézkedések a környezetet védik.

a nagy hasi férgek okai olcsó a férgektől

Az álltgyógyászati készítménnyel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon a forgalomba hozatali engedély jogosultjához:Budapest, Alkotás utca A termékhez akkor tudsz véleményt írni, ha regisztrált és bejelentkezett felhasználó vagy!

Feladó: Baranyainé Orbán.

Fontos információk